Rólunk


A Budapest Poster Gallery égisze alatt létrejött Plakátbolt küldetése, hogy a hazai közönséghez közelebb hozza a magyar plakátművészetet, bemutassa a magyar vizuális kultúra máig meghatározó művészeit és mindezt elérhetővé tegye az érdeklődők számára. A kínálat összeállítása során elsődleges szempont, hogy a plakátok mind témájukat, mind grafikájukat tekintve bármely otthon méltó és egyedi díszei lehessenek.

A Plakátbolt kizárólag eredeti, régi film, kereskedelem, sport, utazás, propaganda és kiállítás plakátokat felvonultató kínálata folyamatosan bővül.

További szolgáltatásaink:

  • magángyűjtemények létrehozása és fejlesztése
  • gyűjteményfejlesztési tanácsadás
  • rendezvények, plakátkiállítások szervezése
  • művészettörténeti kutatómunka

Bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésre az alábbi e-mail címen: hello@plakatbolt.com
 


Minden jog fenntartva. A jelen honlapon szereplő mindennemű tartalom a Modernista Kft. tulajdonát képezi. Az oldal minden szempontból, beleértve, ám nem kizárólag, az általános designt és tartalmat is, szerzői jogok, design jogok (akár levédett, akár nem levédett designról van szó), valamint a szellemi jogokra vonatkozó egyéb törvények védelmét élvezi. A Modernista Kft-vel kötött kizárólagos jóváhagyási vagy más vonatkozó megállapodás nélkül tilos az oldal bármely részét vagy tartalmát másolni vagy bármilyen más módon kiemelni, és az oldal, a tartalom, illetve minden kapcsolódó jog a Modernista Kft. kizárólagos tulajdonában marad.